Frank McKinney - CSINÁLD NAGYBAN! - A különlegesen sikeres élet 49 titka

Frank McKinney - CSINÁLD NAGYBAN! - A különlegesen sikeres élet 49 titka

Amennyiben te magad is hivatásos ingatlanfejlesztő szeretnél lenni, nagyon sok segítséget találsz hozzá ezeken az oldalakon. De bárki profitálhat az itt kifejtett 49 Filozofikus Gondolatból, valamint tanulhat azokból a példákból, amelyeket Frank bemutat.

A történetek, amelyek arról szólnak, hogyan érhetsz el sikereket teljesen esélytelen helyzetekben, miközben feláldozod személyes kényelmedet, hogy mindent beleadhass az üzletedbe teljes napokat végigdolgozva egyiket a másik után annak érdekében, hogy az álmaid szerinti életet élhesd, hogy másoknak is adni tudjál, és eközben még élvezni is tudd életed minden egyes pillanatát, úgy gondolom, nagyszerű inspirációt adhatnak függetlenül attól, hogy személyes fejlődésed melyik szakaszában tartasz, vagy miféle hivatást töltesz be az életben.

 - Idézet Rich DeVosnak, az Amway alapítójának előszavából


A Csináld nagyban! Frank McKinney-nek, a világ talán leginkább ellentmondásos ingatlan moguljának szellemességét és bölcsességét tartalmazó könyv. Erőteljes, jóképű alakját, hosszú szőke haját, színes Versace mellényét látva, azt gondolhatnád, hogy valamelyik zenei stúdió felé motorozik, nem pedig szerződést kötni egy sokmillió dolláros ingatlanüzletre. A maga sajátos módján – egy rock-sztár stílusában – intézi ügyeit, történetével is igazolva, hogy nem feltétlenül kell megfelelned mások elvárásainak a sikerhez; elegendő, ha a saját legmagasabb elvárásaidnak megfelelsz.


McKinney nulláról indult, de volt egy álma arról, hogy mi szeretne lenni: üzleti céllal a világ legnagyobb luxussal ellátott otthonainak első számú megteremtője. Állhatatosságának, hatalmas kockázatok vállalására való hajlandóságának, valamint a lehető legteljesebb élet iránti elkötelezettségének köszönhetően álma valóra vált, és minden vitán felül ő lett a luxus ingatlan üzlet királya. Sajátos stílusával és modorával, soha semmit fel nem adó attitűdjével, gyors motorjával McKinney a gazdagság megteremtése felé igyekezett, miközben luxus otthonokat tervezett és épített azoknak, akik azt megengedhették maguknak.


Egyedülálló módon valamennyi házát anélkül tervezte, szerződte, építette, bútorozta és adta el, hogy az agyában egy bizonyos vevő képe szerepelt volna, egész vagyonokat kockáztatva ezzel minden egyes üzleten. Az a tény, hogy eladási célra épített házait nagy pénzért – akár '28500000 dolláros áron is – el tudta adni, azt mutatja, hogy nem volt hiány olyan emberekben, akik szerették azt, amit McKinney csinált – és annak módját is, ahogyan azt tette.


Általában úgy tartják, hogy a sikernek ára van, McKinney példája azonban azt mutatja, hogy egyensúlyt lehet teremteni a munka és a játék között, valamint hogy megőrizhető az egyéniség és a személyiség is, miközben a hivatásod csúcsa felé tartasz – bármi legyen is az. A siker felé vezető sajátos útja során McKinney soha nem tévesztette szem elől a megtanult leckéket, valamint a spirituális útmutatást, ami oda vezetett, hogy ezeket a tanulságokat a különleges sikeresség negyvenkilenc titkaként összefoglalta. Csináld Nagyban! című könyvében megosztja velünk saját történetét ingatlan szupersztárrá emelkedéséről, valamint azt a negyvenkilenc egyszerű Filozofikus Gondolatot, amelyek elvezették őt mai sikerességéhez. Néhány ezek közül:

  • Tréningezd magad nagyobb kockázatok vállalására;
  • Teremtsd meg a célcsoportodat bármelyik, általad kívánt piacon;
  • Válj az iparágadban „a nagy menő” személyiséggé;
  • Légy nap mint nap kitartó és állhatatos;
  • Tanuld meg, mi élteti a nagyon sikeres embereket;
  • Élj valóban mozgalmas életet!;
  • Oszd meg másokkal is a sikert, amivel téged megáldott a sors;
  • Hagyd magad után egy megbánás nélküli élet örökségét.

 
Ez a könyv vezérfonalként szolgál ahhoz, hogyan hozz létre az életeden is túlnyúló eredményeket, és hogyan tedd mindezt izgalmas, szenvedélyes és érdekes módon. A Csináld Nagyban! megosztja a különleges siker elérésének általános érvényű titkait – amelyeket a saját speciális eszközeiddel valósíthatsz meg.
 

Frank McKinney FRANK McKINNEY, akit gyakran „rock ’n’ roll fejlesztőként” emlegetnek, az ultra luxussal felszerelt lakóingatlanok első számú fejlesztője és eladási célú építője a világon. Frank egyik háza, amelyet az USA Today bemutatott, 28,5 millió dollárért kelt el a közelmúltban, miután mindössze 128 napig volt a piacon! Hihetetlen teljesítményének köszönhetően Frankot bemutatták Oprah Winfrey műsorában (kétszer is), a CBS Early Show műsorában Bryant Gumbellel, a CNN, a Discovery Channel műsorában, valamint Paul Harvey rádiós showjában, hogy csak néhányat említsünk. Frank saját otthonát Floridában, Delray Beach-en építi.

Frank McKinney video
Kattints a linkre és a film automatikusan elindul!

 
Méltatások a könyvről
 
„A kiemelkedően fényűző lakóingatlanok versengő világában Frank McKinneynek sikerült elérnie ugyanazt, amit én a projektjeimmel világszerte megvalósítottam. Új irányzatot jelentő üzletei és márkanevet teremtő érzékenysége a részletek iránt naggyá tették őt választott működési területén. Olvasd figyelmesen ezt a könyvet, és tanuld meg belőle, hogyan válhatsz te is nagyon sikeressé.”
- Donald J. Trump
 

„Frank McKinney az élvonalat képviseli a sokmillió dolláros, eladási célra épített különleges otthonok területén.”
- Fortune
 

„Frank McKinney mindig is szeretett izgalmasan élni, kedveli a veszélyes életet.”
- The Wall Street Journal
 

„Frank különleges ingatlan vállalkozó. Lakóingatlanai megalkotása során megnyilvánuló különleges képzelőereje egyszer még legendás lesz. Érdekfeszítő élettörténete bárki számára élvezetes olvasmány.”
- George F. Valassis, a Valassis Communications, Inc. alapítója és korábbi igazgatója

 
Kiskereskedelmi ár: 3.480 Ft

Rendeld meg most 5% kedvezménnyel!

Ár: 3 305 Ft Klubtagoknak: 2 809 Ft


Mennyiség: